eUčenje – sustav za pohađanje tečajeva za IAKS mjere, EKO sheme i mlade poljoprivrednike

Published by MPC LRA on

Obavještavamo sve zainteresirane da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva  – Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede u sklopu projekta „Pametna poljoprivreda“ financiranog iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., razvila sustav eUčenje za potrebe educiranja poljoprivrednika.

Sustav je razvijen za potrebe educiranja poljoprivrednika koji su korisnici potpora iz intervencija Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027. te za potrebe edukacije poljoprivrednika iz ostalih stručnih područja.

eUčenje omogućava pohađanje tečajeva i edukacija onim poljoprivrednicima koji nisu u mogućnosti pohađati stručne tečajeve i edukacije u točno određeno vrijeme.

Trenutno su kreirana tri edukacijska modula/tečaja:

•   IAKS mjere

•   Eko Sheme + PVP biljna proizvodnja

•   Izobrazba mladih poljoprivrednika

Tečaj se organizira za grupu polaznika te se polaznicima omogućava prolazak lekcija u tečaju i dostupnost materijala, bilo kada i koliko god vremenski polazniku to odgovara. Tečajevi su dostupni tijekom cijele godine za svaku pojedinu grupu u intervalima od po tri tjedna, od 0-24 sata.

Više informacija o sustavu možete pogledati ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content