Grad Donji Miholjac objavio Javni natječaj za prodaju građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni Janjevci

Published by MPC LRA on

Grad Donji Miholjac objavio je javni natječaj za prodaju građevinskog zemljišta prikupljanjem pisanih ponuda uz prethodno osnivanje prava građenja na rok od 3 (tri) godine na građevinskom zemljištu u Industrijskoj zoni „Janjevci“ Donji Miholjac.

Namjena nekretnine je gradnja novih građevina te obnova, rekonstrukcija i dogradnja postojećih
građevina, odnosno prostora za gospodarske djelatnosti i to:

  • proizvodne, pretežito industrijske namjene: proizvodne građevine isključivo visoko razvijenih
    tehnologija i bez štetnih utjecaja na okoliš,
  • proizvodne, pretežito zanatske namjene: proizvodne pretežito zanatske građevine
  • poslovne namjene.

Moguće je graditi i prateće skladišne, upravne, uredske, trgovačke, uslužne i komunalno-servisne građevine (prostore) čija ukupna tlocrtna izgrađenost može biti najviše do 30% ukupne bruto površine osnovne namjene.

Pravo sudjelovanja u javnom natječaju za kupovinu nekretnina uz prethodno zasnivanje prava građenja na nekretninama imaju fizičke i pravne osobe koje prihvaćaju posebne uvjete natječaja odnosno propisanu svrhu ulaganja.

Sve čestice su opremljene kompletnom komunalnom infrastrukturom, plin, voda, električna energija, telekomunikacija, javna rasvjeta, ceste, nogostupi, biciklističke staze.

Najniža vrijednost investicijskog ulaganja je 50.000,00 €.

U slučaju da ima više ponuditelja na istu katastarsku česticu, prednost će se dati ponuditeljima koji se bave djelatnostima obuhvaćenim područjem „C“ iz Nacionalne klasifikacije djelatnosti 2007. (u daljnjem tekstu: NKD 2007.) pod uvjetom da prihvate najveću ponuđenu kupoprodajnu cijenu građevinskog zemljišta.

Javni natječaj za primanje ponuda otvoren je na neodređeno vrijeme, kontinuirano, od dana objave do prodaje svih katastarskih čestica izloženih za prodaju.

Javno otvaranje ponuda biti će svaki zadnji petak u mjesecu, s početkom u 12,00 sati u Maloj vijećnici Grada Donjeg Miholjca, Vukovarska 1, Donji Miholjac, a otvarati će se sve ponude koje su zaprimljene u Gradu Donjem Miholjcu do dana koji prethodi danu zasjedanja Povjerenstva.

Više informacija o natječaju pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content