Osječko-baranjska županija objavila novi natječaj za Najbolju poduzetničku ideju

Published by MPC LRA on

Osječko-baranjska županija i ove godine je objavila natječaj za Najbolju poduzetničku ideju.

Uz Županiju koja je izdvojila 3.000,00 eura, ovogodišnji sponzori projekta „Najbolja poduzetnička ideja“ su Kanaan d.o.o. Donji Miholjac, Osijek-Koteks d.d. Osijek, Cesting d.o.o. Osijek , NEXE d.d. Našice, Hrvatska gospodarska komora, ŽK Osijek, Vuka d.d. Osijek i Slatinska-banka d.d. Slatina, a ukupni nagradni fond iznosi 10.850, 00 eura.

Cilj je ovim projektom potaknuti poduzetnike i one koji to žele postati, da se uključe u poslovni svijet te uspješno realiziraju svoje poduzetničke ideje i inicijative. Poduzetnička ideja označava zamisao o ponudi konkretnih proizvoda ili usluga u skladu s potrebama kupca, radi stvaranja dobiti.

Za najbolje poduzetničke ideje dodijelit će se 13 novčanih nagrada i to:

–           prva nagrada u iznosu od 2.000,00 eura,

–           druga nagrada u iznosu od 1.500,00 eura,

–           treća nagrada u iznosu od 1.000,00 eura i

–           deset nagrada u iznosu od 635,00 eura.

Pravo prijave na Natječaj imaju fizičke osobe, državljani RH, s prebivalištem na području Osječko-baranjske županije i poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave Natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.

Prijave se po raspisanom Natječaju mogu podnositi najkasnije do 7. prosinca 2024. godine.

Više informacija o natječaju pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content